kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Lifestyle » Premium Golf » Golf pomáhá rodinám z jižní Moravy, které postihlo ničivé tornádo

Golf pomáhá rodinám z jižní Moravy, které postihlo ničivé tornádo

Zdroj/foto: Archiv
Přírodní katastrofa na Břeclavsku a Hodonínsku zvedla vlnu solidarity po celé zemi. Do pomoci se zapojili také golfisté: Společnost TeeTime SE ve spolupráci s Asociací golfových hřišť, PGA a golfovými resorty organizují různé formy pomoci lidem z postižených oblastí. Golfisté se mohou současně podílet na obnově trávníku u školky v Moravské Nové Vsi. A děti z rodin zasažených živelnou katastrofou mají zároveň možnost bezplatně absolvovat pobytové golfové kempy.

„Již po prvních zprávách o tomto neštěstí jsme se zamýšleli nad možností okamžité reakce a spustili sbírku pod názvem GOLF POMÁHÁ,“ uvádí Vratislav Janda, kandidát na funkci prezidenta České golfové federace. Na sbírce se podílí společnost TeeTime SE ve spolupráci s Asociací golfových hřišť, PGA a golfovými resorty. Veškeré finanční dary budou transparentně předány.

Školka v Moravské Nové Vsi potřebuje nový trávník – a golfisté jej pomohou obnovit

Zájemci mohou přispět i při nákupu fee skrze aplikaci či web TeeTime. Tyto příspěvky budou věnovány na obnovu trávníku u mateřské školky v Moravské Nové Vsi, který byl zdevastovaný a zasypaný sklem a šrotem. Aby děti mohly prostory opět využívat ke hraní a sportování, bude nutné plochu o velikosti 35×35 metrů kompletně zrenovovat. Golfisté, kteří se chystají na golfový trávník, tak při nákupu hry mohou zároveň pomoci vytvořit nový trávník pro moravské předškoláky.

Zdroj/foto: Archiv

Děti z potřebných rodin mohou zdarma využít pobytové golfové kempy 

Protože se většina z postižených rodin nyní potřebuje soustředit na odklízení následků katastrofy, která je postihla, Asociace golfových hřišť, trenéři PGA a golfové resorty přicházejí zároveň i s projektem pobytových golfových kempů, do nichž se mohou bezplatně zapojit děti z postižených oblastí. Spolupracující golfové resorty, jež mají s pořádáním dětských táborů několikaletou zkušenost, nabízejí zdarma možnost ubytování, stravování, sportovně-golfový program, celodenní péči a dozor. „Účast dětí na kempech umožní rodičům, aby si uvolnili ruce při řešení následků této děsivé katastrofy a současně je to příležitost, jak dětem představit golf jako přitažlivý sport a zapojit je do aktivit, které dosud neznají. Již nyní máme přislíbenou účast na projektu od několika trenérů, členů PGA. Spolupracovat a podpořit se navzájem chceme i se společností Czech Tourism. Věříme, že i tato těžká situace může být výzvou a nabízíme pomoc a podporu. I proto jsme projekt nazvali: ‚V krizi vznikají šampióni‘,“ dodává Vratislav Janda.

Zdroj/foto: Archiv

Golfové resorty zapojené do projektu GOLF POMÁHÁ 

  • Golfový resort Mladé Buky poblíž Janských Lázní nabízí kapacitu 5–6 míst v termínu 12.–16. července v rámci jejich příměstského tábora. Děti by měly plnou penzi a kompletní zábavný program, včetně výuky golfu. Zajistí také ubytování v resortu nebo poblíž. O děti by bylo kompletně postaráno. Alternativně jsou připraveni v termínu od 25. července vytvořit předběžně 4denní kemp pro 10–12 dětí z oblastí postižených tornádem.
  • Golf Resort Písek aktuálně přislíbil ubytování pro 6 dětí v termínech –15. července, 20.–22. července a také 26.–30. července.

Golf Kynžvart může nabídnout ubytování pro 10 dětí v termínu 19.–22. července. Jsou připraveni zajistit celodenní program včetně sportovně-golfové náplně, prohlídky zámku, apod.  Zajistí i stravování, o děti by bylo kompletně postaráno.

Autor: Redakce Estate.cz

(Visited 5 times, 1 visits today)

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Čtěte také

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky